Candy bar για βάπτιση στην εκκλησία
top of page

Candy bar για βάπτιση στην εκκλησία


Καθώς πλησιάζει η ώρα της βάπτισής σας, σίγουρα, ανάμεσα σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες, λαμπάδες, ρουχαλάκια και μαρτυρικά, πρέπει να ασχοληθείτε και με το κέρασμα που θα δώσετε στους καλεσμένους σας, αφού είναι πλέον σίγουρο ότι οι δεξιώσεις με τα πολλά άτομα είναι πλέον αμφίβολες...To candy bar είναι μία από τις πιο διαδεδομένες τάσεις σε όλο τον κόσμο! Ένας πολύχρωμος candy bar μπουφές, στήνεται στη βάπτιση ενός μωρού για να κεραστούν οι καλεσμένοι και να απολαύσουν λιχουδιές όλων των ειδών. Ο αριθμός των καλεσμένων σας ξέρουμε ότι είναι περιορισμένος λόγω συνθηκών, άρα θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε όμορφα κομψά candy bar γιατί οι υπερπλούσιες συνθέσεις με μπουφέδες 4 και 5 μέτρα, μάλλον είναι ... off.

Διάλεξε τα χρώματα που θέλεις και ταιριάζουν με το concept της βάπτισης

Μπορεί τα χρώματα που έχεις διαλέξει για τη βάπτιση να είναι έντονα, άρα δε θα διαλέξεις και για το candy bar σου το ίδιο έντονα χρώματα, άλλα κάτι πιο απαλό, για να ταιριάζει όμορφα. Εάν έχεις διαλέξει απαλά χρώματα, τότε σου συνιστούμε να χρησιμοποιήσεις σκούρες αποχρώσεις για να κάνει μια όμορφη αντίθεση.

Διάλεξε τι κεράσματα και πόσα θα χρειαστείς για τους καλεσμένους σου

Όσον αφορά τα κεράσματα τώρα, το πιο έξυπνο είναι να συνδυάσουμε ένα όμορφο

Candy + Salty bar με γλυκά αλλά και αλμυρά κεράσματα, καθώς και αναψυκτικά. Ετσι δεν θα λείψει τίποτα από τους καλεσμένους σας !


Κάνε το τραπέζι σου μοναδικό και εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου!

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page