Ιδέες για έναν υπέροχο φθινοπωρινό γάμο
top of page

Ιδέες για έναν υπέροχο φθινοπωρινό γάμο


Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι πάντα τόσο όμορφοι! Η αλλαγή της εποχής δίνει μια άλλη, πιο cozy αίσθηση. Το φθινόπωρο χρώματα όπως μπεζ, καφέ, πορτοκαλί, μουσταρδί, μπορντό, κυπαρισσί αποτελούν από τις καλύτερες στυλιστικές επιλογές. Επειδή όλοι μας θέλουμε έμπνευση και κομψότητα στο γάμο μας μαζέψαμε για εσάς τις καλύτερες φθινοπωρινές ιδέες!


1.Κομψά διακοσμητικά

Μπορείτε να συνδυάσετε κάποια από τα παραπάνω χρώματα για να δημιουργήσετε μια πλούσια και πολυτελή ατμόσφαιρα.

2.Φωτεινές πινελιές

Για τη ξεχωριστή αυτή ημέρα, συνδυάστε τα ουδέτερα χρώματα του κλασικού γάμου με λεπτομέρειες φωτεινών χρωμάτων!

3.Διάδρομος γάμου σε φθινοπωρινό στυλ

Προσθέστε ένα εποχιακό άγγιγμα στην τελετή σας με τη χρήση χρυσών φύλλων δέντρων ή σειρών σιταριού παράλληλα του γαμήλιου διαδρόμου σας. Εάν δεν θέλετε να τοποθετηθούν στην εκκλησία ή εάν δεν σας επιτραπεί μπορείτε να τοποθετήσετε τα διακοσμητικά αυτά στην είσοδο του χώρου δεξίωσής σας.

4. Δεξίωση fall-themed

Η καλύτερη επιλογή είναι να κάνετε τη δεξίωση του γάμου σε εξωτερικό χώρο και αφήστε τη φύση να αναλάβει τη διακόσμηση! Τα κίτρινα και πορτοκαλί φύλλα των δέντρων και ο δροσερός καιρός δημιουργούν για εσάς την πιο fall-themed διακόσμηση!


Το φθινόπωρο είναι μια πολύ βολική εποχή για γάμο. Χωρίς τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, οι νεόνυμφοι και οι φίλοι και συγγενείς τους θα μπορούν να μείνουν έξω για αρκετή ώρα χωρίς να αισθάνονται καμία ταλαιπωρία. Είναι αυτή την εποχή του χρόνου που εμφανίζονται τόσα πολλά υπέροχα τοπία που δεν μπορούν να φωτογραφηθούν όλα ούτε σε έναν γάμο.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page