Ο απόλυτος γάμος με θέμα την ελιά
top of page

Ο απόλυτος γάμος με θέμα την ελιά


Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ένας γάμος με θέμα την ελιά είναι η τέλεια πρόταση ειδικά για τη χώρα μας! Ο γάμος με θέμα την ελιά σε λαδί χρώμα προσδίδει κομψότητα και λιτότητα στη διακόσμηση καθώς κυριαρχούν τα στοιχεία της φύσης και τα γήινα χρώματα. Μαζέψαμε για εσάς μερικές ιδέες για γάμο με θέμα ελιά:


Υφάσματα

Τα υφάσματα θα έχουν γήινα χρώματα και σε παλ αποχρώσεις με το λαδί χρώμα φυσικά να κυριαρχεί. Το λευκό ή εκρού χρώμα μπορεί να το συνοδεύει για ένα τέλειο αποτέλεσμα.


Τραπέζι ευχών

Στο τραπέζι των ευχών μπορούν να προστεθούν έξτρα στοιχεία όπως κηροπήγια, μικρές γυάλες με κουφέτα ή άλλα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία.


Μπομπονιέρες ελιά

Μπομπονιέρες με τούλι, σε κουτί ή σε γυάλινη φοντανιέρα με λαδί και εκρού κορδέλες είναι κάποιες από τις επιλογές. Τα διακοσμητικά ελιάς συνδυασμένα με βότσαλα δημιουργούν επίσης μια κομψή διακόσμηση και αποτελούν μια ιδιαίτερη παραλλαγή.


Στέφανα γάμου

Τα στέφανα γάμου θα πρέπει να κινούνται σε παρόμοιες αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης καθώς και οι λαμπάδες γάμου.


Ανθοστολισμός

Η πρότασή μας είναι τα κλαδιά ελιάς συνδυασμένα με άλλα πράσινα κλαδιά και λευκές λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, αν επιλέξεις μια πιο μοντέρνα εκδοχή μπορείς να προσθέσεις και τεχνητά φυτά pampas.


Candy Bar

Επιλέξτε υφάσματα στις αντίστοιχες αποχρώσεις και ξύλινους δίσκους ή λευκά διακοσμητικά. Σαν κέρασμα για τους καλεσμένους μπορούν να υπάρχουν δροσερά αφεψήματα από γυάλες με βρυσάκι, μακαρόν, ατομικά γλυκά σε διάφορες γεύσεις, μπισκότα καθώς και εκλέρ.

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page