top of page

Ιδέες για μια ανοιξιάτικη βάπτιση


Ο καιρός γίνεται σταδιακά όλο και καλύτερος και η άνοιξη κάνει αισθητή την παρουσία της. Είναι επίσης η εποχή του χρόνου που αρχίζουν να προγραμματίζονται οι βαπτίσεις για τους μήνες. Όπως είναι φυσικό, όλοι θέλουμε μόνο το καλύτερο για την βάπτιση του παιδιού μας διότι είναι μια μοναδική στιγμή. Κατανοώντας την επιθυμία αυτή των γονιών, σας προτείνουμε παρακάτω μερικές μοναδικές ιδέες για μια τέλεια ανοιξιάτικη βάπτιση.


Φωτεινά χρώματα

Η άνοιξη είναι γνωστή για την ποικιλία χρωμάτων που μας χαρίζει. Για αυτό το λόγο θα σου συνιστούσαμε να συνδυάσεις έντονα και φωτεινά χρώματα και διαφορετικές αποχρώσεις. Δοκίμασε χρώματα όπως το ροζ, το φούξια, το κίτρινο, το πράσινο και το πορτοκαλί με λευκές πινελιές. Για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, πρόσθεσε χρυσές λεπτομέρειες.


Λουλούδια

Τα λουλούδια δεν πρέπει επίσης να λείπουν από μια ανοιξιάτικη βάπτιση. Επιλέξτε ανοιξιάτικα λουλούδια διαφορετικών σχεδίων και μεγεθών, όπως λευκά, ροζ ή κίτρινα, για να ταιριάζουν με τις άλλες αποχρώσεις της διακόσμησης.


Μπομπονιέρες

Και οι μπομπονιέρες θα πρέπει να είναι φυσικά μέσα στο θέμα της άνοιξης. Ορισμένες ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης με λουλούδια περιλαμβάνουν κουτιά βάπτισης με διακοσμητικά στοιχεία λουλούδια ή λουλουδάτες, χρωματιστές κορδέλες. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα λουλουδάτο ύφασμα ή ένα πουγκί για να το συνοδεύεις μαζί με ένα μικρό αναμνηστικό βάπτισης, όπως για παράδειγμα ένα θεματικό μπρελόκ για να το κρατήσουν οι καλεσμένοι σας είτε ένα μικρό κουτί με ένα αρωματικό φυτό ή λουλούδι.


Μαρτυρικά

Τα μαρτυρικά μπορούν να είναι βραχιόλια με μικρά λουλούδια ή κολιέ με κωσταντινάτα. Ό,τι κι αν επιλέξεις, θα λέγαμε σίγουρα να χρησιμοποιήσεις τις αποχρώσεις που έχεις επιλέξει και για τον στολισμό καθώς και κάποιο μικρό διακοσμητικό για μαρτυρικά σχετικό με το θέμα.


Candy Βar

Φυσικά, καμία ανοιξιάτικη βάφτιση δεν είναι πλήρης χωρίς ένα candy bar. Μπορείς να έχεις έναν δίσκο με πολύχρωμα μακαρόν, ένα γυάλινο βάζο με διάφορα ζαχαρωτά και κουφέτα, ντόνατς με γλάσο σε διάφορα χρώματα, μπισκοτολούκουμα, ατομικά γλυκά, cupcakes καθώς και μπισκότα με ζαχαρόπαστα. Από το τραπέζι δεν πρέπει εννοείται να λείπουν οι γυάλες με βρυσάκι που περιέχουν νερό αλλά και κάποιο χυμό της επιλογής σας. Πάνω στο τραπέζι μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα διακοσμητικά στοιχεία με λουλούδια στα χρώματα που θα έχετε επιλέξει.

Comentários


bottom of page